hover image

  Het spaanse bedrijf AlaCarte Collection heeft een basis in Nederland en is gespecialiseerd in de kleinere formaten wand- en vloertegels. Ons accent ligt op het inrichten van landelijke ruimtes zonder daarin aan de moderne lijnen voorbij te gaan,

  lees meer
  hover image

  Emerald green 7.5x30cm

  Waar men 30 jaar geleden groene tegels bijna als een aantijging beschouwde, zijn ze nu helemaal in. Wij zijn bijzonder trots op onze meest uitgebreide collectie Emerald Green in vele formaten en uitvoeringen.

  lees meer
  hover image

  AlaCarte Collection biedt robuste metro tegels op witte klei 7.6x15,2cm met een mooi spiegel facet in een veelvoud van glanzende kleuren.

  lees meer
  hover image

  AlaCarte Collection is trots op één van de meest uitgebreide collectie handvorm tegels op witte scherf in meer dan 50 kleuren.

  Lees meer
  hover image

  AlaCarte Collection heeft een uitgebreide eigen kleuren selectie "Spaanse witjes" met de enkele en dubbele afgeronde kanten voor een perfecte afwerking van hoeken en randen.

  Lees meer
  hover image

  Een prettig geprijsde serie Vintage vloertegels gebaseerd op de bekende patroontegels. Breed toepasbaar en geschikt voor iedere ruimte en inrichting.

  Lees meer
  hover image

  Emerald Green Mix

  Emerald Green is de mode kreet in de tegelwereld en terecht: het is een prachtige kleur om mee te werken.

  Lees meer
  hover image

  Deze antiek look die voor zowel de wand als ook voor de vloer een uitvoering heeft: 12 random prints met een passende basiskleuren in oud wit en blauw.

  Lees meer
  hover image

  Alacarte Collection is uiteraard steeds op zoek naar nieuwe producten voor het tegelpakket. En gelukkig blijven de fabrikanten mooie tegels maken... In dit geval prachtige Vintage wandtegel met reliëf patroon in Emerald groen en Marine, te combineren met de unitegels

  Lees meer
  hover image

  De nieuwe serie Portugal in het mediterrane blauw vertegenwoordigt de mediterrane sfeer naast een mooie warme chocolade kleur.

  Lees meer
  hover image

  Handvormstructuur

  Exclusief in Nederland: onze handvorm structuur wandtegels in diverse maten, uitvoeringen en in méér dan 80 kleuren mat en glans.

  READ MORE
  hover image

  R10 Antislip

  Patroontegels antislip R10. Als we aan veiligheid denken, dan komen bij de term antislip. Tegelcollectief.com biedt een leuke reeks op een porcelanico basis. De R10 staat voor gebruik in openbare bad- en toiletruimtes, industriële keukens, garages en kelders.

  Lees meer
  hover image

  Haal de tropen in huis.

  Met het Sonata Dekor haal je de tropen in huis. Perfect voor openbare ruimtes waar om een eyecatching uitstraling gevraagd wordt!

  Lees meer
  hover image

  Een arabisch tintje

  Artesanale tegels brengen ons terug naar de kleuren en motieven van de arabische Zocalo tegels die perfect verwerkt kunnen worden met een moderne omgeving.

  lees meer
  hover image

  Metal Gold

  In bepaalde ruimtes kan Metal Goud wonderen doen door de warmte van de kleur en de weerkaatsing van de handvorm structuur.

  Lees meer
  hover image

  De Vintage vloertegel Colombina Grey en Columbina Black,in combinatie met de unitegel Serena Black, voor eeh prachtige vloer!

  Lees meer